ANKARA / ÇANKAYA - 75. Yıl Anadolu Lisesi

Haz

Haziran dönemi sorumluluk sınavına girecek öğrencilerin isimleri ve sorumlu oldukları dersler ektedir. Bir önceki duyuruda  Sorumluluk Sınav Takvimimiz de yayınlanmıştır.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Sorumluluk sınav takvimimiz ektedir.

Haz

5-6-7 Haziran 2023 tarihlerinde yapılacak olan Mazeret Sınav takvimimiz ektedir. Mazeretleri nedeniyle II. ortak sınavlara giremeyen öğrencilerimiz, velileri tarafından okul idaresine verecekleri mazeret belgeleriyle, mazeret sınavlarımıza katılması gerekmektir.

May

23 Mayıs 2023 tarihinde Müzik Öğretmenimiz Büşra Altunbay eşliğinde okul koromuz, deprem bölgesindeki kardeşlerimiz adına okulumuzda  bir konser düzenledi. Değerli öğretmenimiz Büşra Altunbay ve  öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs gençlik ve Spor Bayramımızın 104. Yıl Dönümünü, 75. Yıl anadolu ailesi olarak, coşkuyla kutladık.

May

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmalarında,

9. Sınıflardan 9/A şubesinden ( Mina Nur Varlı - Ebrar Kıyak - Berat Kahrıman )

10. Sınıflardan 10/D Şubesiden ( Melek Kıyak - Şevval Köylüoğlu - Muhammed Enes Toprak )

11. Sınıflardan 11/H Şubesinden ( Zeynep Döner - Azra Mavi - Ülkü Baş)  öğrencilerimiz sınıflarını temsil etmiş ve  başarılı olmuştur. ÖĞrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Edebiyat Öğretmenlerimiz Safiye Selma Hançer ve Cemil Zeka' ya emeklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

2. Dönem Veli Toplantımız 07 Mayıs 2023 Pazar günü 11:00- 13:00 saatleri arasında  yapılacaktır. Toplantımız öğrencilerimizin okuduğu sınıflarda veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşecektir. Tüm velilerimizin sevgili öğrencilerimizin durumlarını konuşabilmek adına, toplantımıza katılımlarını  önemle rica ediyoruz.

Nis

27 Nisan 2023 günü okulumuz öğrencilerine LÖSEV ile ilgili farkındalık kazandırmak amacıyla seminer çalışması yapılmıştır.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız okulumuzca coşkuyla kutlandı.

Nis

Son sınıf öğrencilerimizle ATO da yapılan üniversiteler ile ilgili tanıtım fuarına katıldık.

Nis

2. Dönem 1. Mazeret sınav takvimimiz ekte sunulmuştur. Velilerimizin gerekli hassasiyeti göstermesi ve ortak sınavlarda öğrencilerimizin giremedikleri sınavlarla ilgili mazeret belgelerini okul idaresine iletmeleri rica olunur.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günününde öğrencilerimizle birlikte başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle andık.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav takvimimiz ekte sunulmuştur. Ortak Sınavlarımız 3 Nisan 2023 tarihinde başlayacak, 11 Nisan 2023 salı günü bitecektir.

Şbt

75. Yıl Anadolu Lisesi ailesi olarak  büyük üzüntü içersindeyiz. Yaşanılan deprem hepimizi çok üzdü. Okul idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle, vefat edenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.